Information

Gruppen Under ytan

2009-07-26 11:42 #0 av: [Norum]

Det finns en dold grupp för lite känsligare frågor. I denna grupp kan man skriva lite mer privat utan att oroa sig för att alla på internett kan läsa det man har skrivit. Man kan alltså inte googla och på så vis hitta innehållet, som du har skrivit i gruppen.

Vad är meningen med denna gruppen?
Jo, att man ska kunna prata mer, utan "att hela världen behöver veta allt". Att där ska finnas utrymme att kunna prata mer privat och i en mer sluten grupp. Det finns ju faktiskt det som är väldigt privat och som ingen annan behöver veta.

Varför kan jag inte se gruppen i menyn till vänster?
Denna gruppen är dold, dvs att man ser inte den där förren man är medlem i gruppen.

Hur blir jag medlem i gruppen?
Medlem i gruppen blir du genom att skicka ett PM till mig eller till nån av mina medarbetare så ordnar de så att du får tillgång till gruppen.

Man ska också har varit aktiv på sajten ett tag. Det är känsliga ämnen som tas upp i den dolda gruppen och både jag som sajtvärd och de övriga medlemmarna vill gärna veta vem du är först.

Vad finns det för regler i gruppen?
I gruppen gäller samma regler som i de andra grupperna, förrutom att i denna gruppen får man ha extra stor respekt för individen som skriver. Så att man inte lägger ut dennes text utan dennes medgivande någonannan stans, eller pratar om det med andra om man råkar vara en människa i dennes närhet.
Här inne är det tystnadsplikt som gäller..

 

 

 

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl
2009-07-29 17:11 #1 av: Kramis65

Va bra att allt inte kommer ut på nätet och att gruppen inte är för stor, man ska ju känna sig säker oxå på dom andra

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Anmäl
2009-07-29 18:30 #2 av: [Norum]

Man måste kunna känna sig trygg, det kan vara väldigt, väldigt känsliga saker som tas upp. och då vill man inte att hela världen ska se det..

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.