Information

Trivselregler!

2009-08-08 11:20 #0 av: [Norum]

För att forumet ska hålla den nivå vi önskar finns det vissa regler (se nedan) som måste följas. Alla ska känna sig välkomna och kan förvänta sig en bra stämning på sajten. Men utan regler fungerar inte mycket på en sajt med många medlemmar och lika många olika åsikter. Därför läs först våra trivselregler innan du själv börjar skriva.

* Allmänt
Sajten ska vara en sajt där alla känner sig välkomna. Det betyder att alla som skriver och behöver råd eller hjälp ska få det av andra medlemmar på ett artig och hövligt sätt.smilie7.gif
Forumet ska endast användas för att diskutera frågor om sajtens riktning.
Det finns en kategori som heter Off Topic (OT), där publiceras inlägg som man inte vet vart dom ska höra hemma eller om det är av sådan karaktär som inte har med sajtens innehåll att göra.
Vi hoppas ni har förståelse för detta.

* Inlägg i forumet
Det kan hända att oseriösa människor lägger in stötande inlägg eller länkar till sådant material.
Vi kommer naturligtvis att ta bort dessa så fort det är möjligt, men kan inte ha uppsikt över sidan 24 timmar om dygnet.
Upptäcker du nått bland inläggen i forumet eller bland artiklarna, ta inte upp det i tråden utan kontakta sajtvärden eller dennes medhjälpare.

3.GIF

* Våra skyldigheter
Vi har en skyldighet att snarast möjligt ta bort inlägg som bedöms vara störande, stötande, vulgära, hatiska, hotande eller sexuellt trakasserande mot enskilda personer, etniska, politiska eller andra grupperingar. Detta gäller också svordomar, tänk på att vi har en del yngre medlemmar här.
Inga personangrepp, varken mot andra medlemmar eller personer IRL är tillåtna.
Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumet.

* Sajtvärden och medarbetarna.
Sajtvärden och dennes medarbetare har rätt att ta bort, ändra, flytta eller låsa vilka inlägg som helst, när som helst.
Vi vill att stämningen i forumet ska vara positiv, lärande och hjälpande och det är du som medlem som kan bidra till att denna stämning hålls kvar!

* Överträdelser av dessa regler.
Kontakta sajtvärden eller någon av medarbetarna ifall någon medlem missköter sig eller om någon tråd håller på att spåra ut eller bör låsas.
Länkar och namn på sajtvärden och alla våra medarbetare hittar du under "Om sajten".


Behandlar andra medlemmar med samma respekt som du förväntar dig själv av andra.

Orginalmanuset är skriven av AndreasS på Reptiler

 

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl
2009-08-08 19:35 #1 av: Kramis65

Har det hänt nått??

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Anmäl
2009-08-08 20:07 #2 av: [Norum]

Nej, då! Glad

Men trivselregler kan vara bra att ha...Jag har bara varit för lat innan..Skäms

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.