Om Godmanskap iFokus

Välkommen till Godmanskap.ifokus.se

Välkommen till Godmanskap iFokus! Glad

Efter en tids uppehåll så startar sajten igen med nya idéer och nya tankar. (förhoppningsvis)
Som du kanske se så har forumet bytt namn till Godmanskap iFokus och det känns bra, tycker jag. Det är ju de frågorna som vi tar upp mest. Glad

Jag själv är god man och förvaltare sen 2004 och har haft förmånen att få en gedigen utbildning inom det området. Jag har ofta märkt att man vill kunna ventilera och diskutera med andra om både sina problem, som om sina glädjeämnen.
Anhöriga har också frågor om man får göra si eller så. Personal vet inte riktigt hur dom ska hantera alla situationer. Men vi måste väl kunna hjälpa varandra? All den personal som vi möter har ju också frågor om vad vi gör och hur vi arbetar. Jag är övertygad om att det inte är bara inom godmanskapet som man känna sig vilsen och inte riktigt vet vad som är rätt att göra alla gånger.
Frågorna är många: Vad är tillåtet, vad förväntas jag göra, ekonomi, anhöriga, lagar och förordningar, våra "chefer" och mycket, mycket mer.
Det positiva är också en hel del: gemenskapen med våra brukare, huvudmän och klienter. Känna tillfredställelse över att kunna åstadkomma något för någon annan, att med ibland enkla medel kunna göra stor skillnad för någon annan..
Bara för att nämna något.

 

Varmt välkommen med dina funderingar, frågor, ris och ros eller bara för att kunna logga in en stund och prata lite!

 

Sajtvärden Norum

 

Värd

Avatar för [Norum]

Medarbetare

Avatar för annicabjo